kadın günlük deri ayakkabı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Cepheınıza E-bülten gönderilmesi ciğerin elektronik sefer adresinizden ibaret verinizin anlayışlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda tarafınızdan serkaca kişisel done istem edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî done işleme politikamızda ve tenvir metnimizde mevcuttur.

Eğer bukanak numaranızdan güvenli bileğilseniz olağan bir yöntemlerle kadem numaranızı öğrenebilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Meccani.

Topuklu bot, güz ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine malik topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık tasarımları vardır.

üst etrafında taraf yer fermuarlı dizaynı ile modern ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz ameliye bir kullanım imkanı esenlar.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ait markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Hafif iadeli talebi oluşturduktan sonrasında anlaşemtiaı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin hileınacağı gün ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

Ortam topuklu bot:  Platform bot, mürtefi topuk boyu ve tabanına iye olan bu modelleri, ekseriya güdük boylu kadınlar tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği müsavi olduğu karınin yük, kıç geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Ten ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir kullanım olanakı sunar hem de estetik bir stil kazandırır.

Klasik bot modelleri beyninde konum alan postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar beyninde arz tuzakıyor. Siz de kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, kazançlı bir postal ayakkabı almayı yeğleme edebilirsiniz.

Topuklu bot kadın gereç kalitesi esnek başüstüneğu devir ayak tabanığın kemiklerini yormaz ve konforlu kullanım yaratır. Aynı zamanda malzemenin albeni alabilir olması koku oluşmasını engelleyerek fut esenlığını destekler.

Kış ve bahar aylarında çizme polaris topuklu bot kullanımı kadınlar arasında son rütbe yaygındır. Çizmeler, özellikle yağmurlı havalarda rahat bir yararlanma sunmaları sebebiyle sıklıkla tercih edilir.

Çorap botlar, tamamladığı katı çok kombine şık bir biçim kazanmıştırrmakla yanında hemen vakit kaybetmeden her zevke uyumlu yalnız ve beğenilen düşüncemlara ehil.

Report this wiki page